Tentang Bismillah . ...

Rembang - santrionline.net

" بِسْمِ اللّهِ . .. ..."
utawi
"Kelawan nyebut Asmanipun Gusti Allah. .. ..."

Mangka utawi Bismillah iku dadi patang martabat:

~ suwiji martabate Asma
~ kapindone martabate Dzat
~ kaping telu martabate sifat Jalal
~ kaping papat martabate sifat Jamal.

Kuwe kabeh Isyarat marang martabat:

Al'Uluuhiyyah,
Ar-Ruuhaaniyyah,
Al-Jismaaniyyah, lan
Al-Hayawaaniyyah.

Jelas kan???'
Ari wis jelas berarti laka sing perlu dijelasna.
Toline ari urung jelas akune sing mumet njelasna

Iki nembe   ... .. .ِبِسْمِ اللّهِ
Durung                 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم
Lha opo mene al-fatihah_

Yth. Bpk Mentri
Teng sekolah umum mboten wonten kados ngaten niki_
😅😅😅

#Tolak_FDS
#Save_Madin
#Save_TPQ
Read: Isa aL Anshori

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Tentang Bismillah . ..."

Post a Comment